.3300 Eger, Zalár u. 1-3.
.evatzrt@evatzrt.hu

Aktuális

Eger Megyei Jogú Város Önkormányzatának megbízása alapján az EVAT Zrt. 2024. március 07.-én 10:00 órakor nyílt versenyeztetés útján bérbe adja az Önkormányzati tulajdonban és az EVAT Zrt. kezelésében lévő helyiségeket.

Rajtunk kívülálló okok miatt a felszíni fizető várakozóhelyeken a bankkártyás díjfizetés bizonytalan ideig szünetel. Megértésüket köszönjük.

Ingatlanok bérbeadása Eger Megyei Jogú Város Önkormányzatának megbízása alapján az EVAT Zrt. 2023. november 29.-én 10:00 órakor nyílt versenyeztetés útján bérbe adja az Önkormányzati tulajdonban és az EVAT Zrt. kezelésében lévő helyiségeket.

Eger Megyei Jogú Város Önkormányzatának megbízása alapján az EVAT Zrt. 2023. szeptember 28.-án 10:00 órakor nyílt versenyeztetés útján bérbe adja az Önkormányzati tulajdonban és az EVAT Zrt. kezelésében lévő helyiségeket.

Elindult az új, QR-kóddal ellátott csekkek kézbesítése az EVAT Zrt-nél. Ügyfeleink ezentúl pár kattintással intézhetik a díjbefizetést.

Eger Megyei Jogú Város Önkormányzatának megbízása alapján az EVAT Zrt. 2023. május 31.-én 09:00 órakor nyílt versenyeztetés útján bérbe adja az Önkormányzati tulajdonban lévő helyiségeket.

120 órás angol nyelvtanfolyam indítására pályázott az EVAT Zrt. A tervek szerint 32 munkatársunk tanulhat majd.              

Az EVAT Zrt. vezetése kiemelt figyelmet fordít arra, hogy munkavállalói mindig naprakész, az ügyfelek igényeivel, a technikai fejlődéssel és a jogszabályi változásokkal egyaránt lépést tartó tudással rendelkezzenek. Ennek elengedhetetlen része az idegen nyelv ismerete is, hiszen kollégáink a parkolóórák üzemeltetése, az ügyfélszolgálat ellátása, a Tűzoltó Múzeum és a Tűztorony Játszóház működtetése, valamint a Kopcsik Marcipánia fenntartása során is találkoznak olyan szituációval, amikor egy másik országból hozzánk látogatónak kell segítséget nyújtaniuk.

Éppen ezért az EVAT Zrt. igazgatóságának jóváhagyásával a cég pályázott egy 120 órás angol nyelvtanfolyam elindítására, melyen a kollégák önkéntes alapon vehetnek részt. A tervek szerint a tanfolyamok anyagát a kollégák egyéni igényeihez, tudásszintjéhez, képességéhez igazítják. Összesen 32 munkatársunk kíván élni ezzel a lehetőséggel, közülük négyen az ügyfélszolgálaton, hárman az EVAT Zrt. által fenntartott múzeumokban dolgoznak, négyen pedig a parkolóőri szolgálat kötelékében vannak.

Az EVAT Zrt. vezetése bízik abban, hogy a sikeres pályázat révén elinduló tanfolyam is hozzájárulhat ügyfelei és természetesen a városunkba látogató turisták minél színvonalasabb kiszolgálásához.

Az EVAT Zrt. igazgatóságának egyhangú döntése alapján a jogszerűtlen állapot, valamint a további anyagi veszteség elkerülése érdekében a cég kénytelen volt 2023. január 11-ével bezárni a Katona téri parkolóházat.

TISZTELT AUTÓSOK!

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy 2023. január 11-én 8 órától a Katona téri parkolóház várhatóan ideiglenesen lezárásra kerül a fenntartó és a tulajdonos közötti megállapodás hiánya miatt.

Tisztelt Ügyfeleink!

Társaságunk sajnálattal tájékoztatja, hogy az Eger, Katona I. téri Parkolóház ideiglenesen - jelenleg pontosan meg nem határozható időtartamra - zárva tart, a parkoló bérlethez kapcsolódó szolgáltatást társaságunk nem tudja biztosítani. 

Tájékoztatjuk, hogy a parkoló bérletének 2023. január 11. napjától kezdődően a parkolóbérlet lejáratának időpontjáig terjedő időtartamra időarányosan számított, a parkoló bérlet megvásárlásakor Ön által kifizetett díj különbözetét az Ön által megjelölésre kerülő bankszámlaszámra, annak közlésétől számított 8 munkanapon belül visszatérítjük. 

 

Kérjük tisztelettel, hogy a visszatérítés érdekében szíveskedjen a parkoló bérletének azonosító számát és az Ön bankszámlaszámát társaságunk központi címére e-mailen (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.), levélben vagy személyesen az ügyfélszolgálaton megadni.

 

A bankszámlaszámot és a parkoló bérlethez kapcsolódó adatait kizárólag ezen célra használja fel társaságunk. Kérjük, hogy amennyiben bankszámlaszámmal nem rendelkezik, úgy a parkolóbérlete bemutatásával az ügyfélszolgálaton a visszatérítés érdekében megjelenni szíveskedjen. 

 

Az intézkedés következtében esetlegesen Önt ért kellemetlenségekért Társaságunk ezúton is elnézését és szíves megértését kéri.

 Eger, 2023. január 11.

 Tisztelettel: EVAT Zrt.

 

Rendszám:

Név:

Kártyaszám:

Bankszámlaszám:

Telefonszám:

Email cím:

 

                                                                                             …………………..

                                                                                                     Aláírás

 

2022. október 28-án kerül megrendezésre a Távhőszolgáltatás napja, valamint az Erőművek Éjszakája, országosan meghirdetett rendezvény, amikor is közelebbről megismerhető a távhő működése, így az egri is.

Az Erőművek Éjszakája rendezvényre az alábbi linken lehet regisztrálni.

Az iskolai és óvodai csoportok számára is van lehetőség a hőközpont (Eger, Malomárok u. 28.) látogatására, mely szintén regisztrációhoz kötött, az alábbi linkre kattintva érhetnek el.

Szeretettel várjuk a kedves érdeklődőket, kicsiket és nagyokat egyaránt!

Részletes program hamarosan!

 

Az EVAT Zrt. rajzversenyt hirdet iskolás gyermekek részére „A távhőszolgáltatás napja” keretében

A verseny témája: Megújuló energiák napjainkban

Pályázatokat alsó és felső tagozatos iskolás gyermekek körében várunk.

Légy kreatív, engedd szabadjára fantáziád és rajzold, fesd le, hogyan képzeled a jövőt az energiafelhasználás tekintetében!

Az elkészült műveket kérjük, hogy az EVAT Zrt. Központi Irodaházában (Eger, Zalár J. u. 1-3.) adjátok le 2022. október 26. 12:00 óráig, melyeket az EVAT Zrt. Facebook oldalán teszünk közzé, ahol szavazni lehet az alkotásokra.

A legtöbb szavazatban részesülő gyermek pályaműve közönségdíjban részesül, továbbá egy szakmai zsűri is értékeli a beérkezett munkákat. Díjak értékes belépőjegyek, valamint tárgyjutalmak.

Eredményhirdetés 2022. október 28-án megrendezésre kerülő rendezvényünkön.

 

Adatkezelési tájékoztató:

Hozzájárulok, hogy az EVAT Zrt., valamint a látogatás helyszínéül választott erőmű a nevemet, e-mail címemet, mint személyes adataimat az Erőművek Éjszakája elnevezésű rendezvénnyel összefüggésben, a be- és kilépés nyilvántartása, valamint a biztonsági ellenőrzés céljából a weblapunkon elérhető adatvédelmi tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően egy évig kezelje. A fentiek szerinti adatkezelés az önkéntes hozzájárulásomon alapul, jövőbeli hatállyal bármikor visszavonható.

Hozzájárulok továbbá, hogy a látogatás során készített kép-, videó- és hanganyagot az EVAT Zrt. a rendezvény népszerűsítése céljából szabadon felhasználhatja.

Az EVAT Zrt. Igazgatósága az éves munkatervének megfelelően szeptember 15-én megtartotta rendes ülését.

Nagy megtiszteltetés érte társaságunkat, a tulajdonunkat képező Kopcsik Marcipánia jelölést kapott az Egri Lokálpatrióta Egylet idén 15. alkalommal meghirdetett Eger Csillagai címre a gazdasági társaságok kategóriában.

 

Eger Megyei Jogú Város Önkormányzata meghirdeti az Önkormányzat tulajdonában lévő nem lakás célú helyiségeket nyilvános versenyeztetési eljárás útján történő értékesítésre az Önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodásról szóló 35/2015.(X.30.) rendelet alapján az alábbiak szerint:

Az EVAT Zrt. Eger Megyei Jogú Város Önkormányzatának többségi tulajdonával alapított társasága, amely a távhőellátás és vagyonkezelői tevékenysége mellett ellátja a kezelésében lévő parkolóházak üzemeltetését is. A társaság utóbbi tevékenységi köréhez 3 fő parkolóőr munkatársat keres.

Az EVAT Zrt tájékoztatja az autósokat, hogy 2021. augusztus 20.-án és 22.-én Eger közterületi parkolói díjmentesen vehetők igénybe, 2021. augusztus 21.-én a szombati parkolási rend lesz érvényben.

A Kormány döntése értelmében megszűnik Magyarországon a díjmentes parkolás. Így 2021. május 25-től, Eger közterületi parkolóiban, megváltozott övezeti besorolások alapján ismét fizetni kell a várakozásért.

A koronavírus-világjárvány elleni védekezés során közös cél, hogy megvédjük a magyar emberek életét és egészségét, valamint mérsékeljük a gazdasági károkat és megőrizzük a munkahelyeket, ezért a Kormány 2021. március 5-i döntésével a bérlők egy jelentős részét mentesítette a 2021. március havi bérleti díjak megfizetésének kötelezettségétől.

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a COVID megbetegedések számának megnövekedésére tekintettel az alábbi intézkedést léptetjük életbe.

TÁJÉKOZTATJUK, HOGY AZ 512/2020. (XI.21.) KORMÁNY RENDELET ALAPJÁN 2020. NOVEMBER 23. NAPJÁTÓL KERESKEDELMI CÉLÚ PARKOLÓHÁZ A PARKOLÁSI DÍJ MEGFIZETÉSE NÉLKÜL VEHETŐ IGÉNYBE ESTE 7 ÓRÁTÓL REGGEL 7 ÓRÁIG.

A 2020. november hónapra érvényes havi parkolási bérletekre megfizetett szolgáltatási díjat az EVAT Zrt. az ügyfél választása szerint visszatéríti vagy annak érvényességét meghosszabbítja, amint a közterületi parkolás díjmentességét a Kormány feloldja.

TÁJÉKOZTATJUK, HOGY A 479/2020. (XI.3.) KORMÁNY RENDELET 5.§ ALAPJÁN 2020. NOVEMBER 4. NAPJÁTÓL A KÖZTERÜLETI PARKOLÓKBAN A VÁRAKOZÁSÉRT NEM KELL DÍJAT FIZETNI.

 

 A közelmúltban különféle sajtótermékekben több cikk és írás jelent meg, ami alkalmas arra, hogy indokolatlanul rossz színben tüntesse fel az EVAT Zrt-t, illetve a cégcsoportba tartozó tagvállalatokat.

A közösségi médiából értesültünk arról a sajnálatos hírről, hogy az EVAT Zrt. nevében csalók járják Eger városát.

Az EVAT Zrt., mint közszolgáltató tájékoztatja az autósokat, hogy Eger közterületi parkolóhelyein 2020. július 02. napjától ismét díjköteles a várakozás.

Az EVAT Zrt felhívja az autósok figyelmét, hogy idényjelleggel meghatározott parkolási rend október 01-től az alábbiakra módosul:

Tisztelt Ügyfeleink!

Az Egri Főegyházmegye, Magyarország Kormánya támogatásával, megkezdte a Bazilika felújítását. A szükséges tervek és engedélyek birtokában, 2019 szeptember 3.-án kerül sor a munkaterület átadására, amely a fizető parkoló területét is érinti és munkaterület lesz, ami ezen időponttól parkolóként nem üzemel.

 

A Parkolóházba jegyváltással és bérlettel lehet parkolni. A bérlet rendszer lehetőséget biztosít az autósoknak, hogy ne csak hosszabb időszakra szóló bérletet, hanem rövidebb időszakra érvényes bérletet is tudnak vásárolni, melyek rugalmasabban használhatók. 

Turista bérlet: négy napra 4000 Ft a parkolóházban!

 

Érvényes parkolási bérletek, díjak:

  • parkolási alapdíj minden nap:                             280,- Ft/óra;
  • bérlet (érvényes: 00.00 - 24.00):                    12.000,- Ft/30 nap
  • nappali bérlet:  06.00 - 19.00:                           7.500,- Ft/30 nap
  • éjjeli bérlet:  18.00 – 08.00:                              4.500,- Ft/30 nap
  • Turista Bérlet (érvényes: 00.00 - 24.00):         4.000,- Ft/4 nap
  • Heti nappali bérlet: 06.00 - 19.00:                    3.500,- Ft/7 nap
  • Éves bérlet (érvényes: 00.00 - 24.00):           90.000,- Ft/360 nap

 

Elektromos autóját gyorsan töltheti a 2x2 csatlakozón keresztül, mely egyenként 22 KW teljesítményű.

Csaknem félmilliárd forintból alakít ki munkásszállót a Kistályai úton kormányzati támogatással az Egri Vagyonkezelő és Távfűtő (EVAT) Zrt. A beruházásnak köszönhetően 1440 négyzetméteren 111 férőhelyet hoznak létre.

Fotó: Nemes Róbert

Forrás: https://www.egerhirek.hu/2019/07/22/munkasszallo-epul-a-kistalyai-uton/kozelet/molnartibor

Az elmúlt év végén immár harmadik alkalommal jelent meg az az 5 milliárd forintos keretösszegű program, amelynek keretében a korábbinál is kedvezőbb feltételekkel pályázhattak munkásszállók építésére, valamint felújítására a helyi önkormányzatok, önkormányzati társulások, valamint ezek 100%-os tulajdonában álló gazdasági társaságok.

Az ingatlan tulajdonjogának megszerzését követően az EVAT Zrt. pályázatot nyújtott be támogatás igénylésére a munkásszálló kialakításához.

Az idén május 15-én előterjesztett támogatási igényre a pénzügyminiszter miniszteri döntésében közel 300 millió Ft összegű vissza nem térítendő támogatás megítéléséről döntött.

A várhatóan kb. fél milliárd Ft-ból megvalósuló beruházási projekt során egy 1440 m2-es, a mai kor követelményeinek megfelelő, korszerű, 111 fő befogadására alkalmas létesítmény jön majd létre kiszolgálva a Déli iparterületen, illetve Eger város egyéb részein működő vállalkozások, intézmények, ez irányú igényeit.

A projekt keretében megvalósuló felújítással és funkcióváltással egy olyan szolgáltatást tudnak biztosítani a vállalkozások számára, mely a munkaerő mobilitás növelésével támogatja a munkahelyteremtő beruházásokat, a foglalkoztatási és foglalkoztathatósági szint növelését, a munkaerő-piaci kereslet-kínálat összhangjának javítását.

 

Az EVAT Zrt felhívja az autósok figyelmét, hogy május 01-től változik a parkolási rend Eger városában.

A fizető közterületi parkolók közül a Bitskey Aladár uszoda déli része előtti, a Petőfi téri, a Fürdő utcai és a Csákány utcai parkolóhelyeken május 01-től szeptember 30-ig terjedő időszakban minden nap 08 órától 18 óráig fizetni kell a parkolásért. A fizetendő díj óránként 280,-Ft.

A Szépasszonyvölgy egész területén május 1-től szeptember 30-ig minden nap 12 órától 20 óráig kell a parkolásért fizetni az alábbiak szerint:

Személygépkocsi:  óránként                              200,-Ft

Autóbusz:                félnapi jegy (4 óra)           1.500,-Ft

Kérjük, ne megszokásból parkoljanak, figyeljék az információs táblákat.

                                  

                                                                                                   EVAT Zrt.

                                                                                   Közterületi Parkoló üzemeltető

2019. április 12.
Az egri távhőszolgáltató 2019-ben is csatlakozott a Távhőszolgáltatás Napja országos rendezvényeihez. Az EVAT Zrt. ezen a napon is szeretné megmutatni, hogy a távhő kényelmes, biztonságos és környezetbarát szolgáltatás!

Felhívjuk az autósok figyelmét, hogy Egerben május 20-án és május 21-én, a közterületi parkolók használatáért nem kell díjat fizetni kivétel

A Kormány 39/2018. (III. 12.) Korm. rendelete
a fűtési célú távhőszolgáltatást igénybe vevő lakossági felhasználók részére biztosított téli rezsicsökkentésről

Az EVAT Zrt. Eger, Szépasszony-völgy Vásártér területén 2018. március 29. napjától faházakat ad bérbe vásározó tevékenység végzése céljából.

Fűtőmű

.3300 Eger, Malomárok u. 28.
.36 536-266
.36 536-277
.futes@evatzrt.hu


JavaScript must be enabled in order for you to use Google Maps.
However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser.
To view Google Maps, enable JavaScript by changing your browser options, and then try again.

Nyomtatás

Kapcsolat

.3300 Eger, Zalár u. 1-3.
.36 511-777
.36 516-017
Nyomtatás