.3300 Eger, Zalár u. 1-3.
.evatzrt@evatzrt.hu

Aktuális

Eger Megyei Jogú Város Önkormányzatának megbízása alapján az EVAT Zrt. 2024. június 05.-én 10:00 órakor nyílt versenyeztetés útján bérbe adja az Önkormányzati tulajdonban és az EVAT Zrt. kezelésében lévő helyiségeket.

Eger Megyei Jogú Város Önkormányzatának megbízása alapján az EVAT Zrt. 2024. május 2-án 10:00 órakor nyilvános versenyeztetés útján értékesíti az önkormányzati tulajdonban lévő alábbi nem lakás célú helyiségeket

Eger Megyei Jogú Város Önkormányzatának megbízása alapján az EVAT Zrt. 2024. április 12.-én 10:00 órakor nyílt versenyeztetés útján bérbe adja az Önkormányzati tulajdonban és az EVAT Zrt. kezelésében lévő helyiségeket.

Tisztelt Felhasználóink! Értesítjük Önöket, hogy a távhővezetékhálózaton történt meghibásodás miatt 2024. április 03-án (szerdán) 08:00 – 16:00 óráig hibaelhárítási munkát végez társaságunk.

Eger Megyei Jogú Város Önkormányzatának megbízása alapján az EVAT Zrt. 2024. március 07.-én 10:00 órakor nyílt versenyeztetés útján bérbe adja az Önkormányzati tulajdonban és az EVAT Zrt. kezelésében lévő helyiségeket.

Rajtunk kívülálló okok miatt a felszíni fizető várakozóhelyeken a bankkártyás díjfizetés bizonytalan ideig szünetel. Megértésüket köszönjük.

Ingatlanok bérbeadása Eger Megyei Jogú Város Önkormányzatának megbízása alapján az EVAT Zrt. 2023. november 29.-én 10:00 órakor nyílt versenyeztetés útján bérbe adja az Önkormányzati tulajdonban és az EVAT Zrt. kezelésében lévő helyiségeket.

Eger Megyei Jogú Város Önkormányzatának megbízása alapján az EVAT Zrt. 2023. szeptember 28.-án 10:00 órakor nyílt versenyeztetés útján bérbe adja az Önkormányzati tulajdonban és az EVAT Zrt. kezelésében lévő helyiségeket.

Elindult az új, QR-kóddal ellátott csekkek kézbesítése az EVAT Zrt-nél. Ügyfeleink ezentúl pár kattintással intézhetik a díjbefizetést.

Eger Megyei Jogú Város Önkormányzatának megbízása alapján az EVAT Zrt. 2023. május 31.-én 09:00 órakor nyílt versenyeztetés útján bérbe adja az Önkormányzati tulajdonban lévő helyiségeket.

120 órás angol nyelvtanfolyam indítására pályázott az EVAT Zrt. A tervek szerint 32 munkatársunk tanulhat majd.              

Az EVAT Zrt. vezetése kiemelt figyelmet fordít arra, hogy munkavállalói mindig naprakész, az ügyfelek igényeivel, a technikai fejlődéssel és a jogszabályi változásokkal egyaránt lépést tartó tudással rendelkezzenek. Ennek elengedhetetlen része az idegen nyelv ismerete is, hiszen kollégáink a parkolóórák üzemeltetése, az ügyfélszolgálat ellátása, a Tűzoltó Múzeum és a Tűztorony Játszóház működtetése, valamint a Kopcsik Marcipánia fenntartása során is találkoznak olyan szituációval, amikor egy másik országból hozzánk látogatónak kell segítséget nyújtaniuk.

Éppen ezért az EVAT Zrt. igazgatóságának jóváhagyásával a cég pályázott egy 120 órás angol nyelvtanfolyam elindítására, melyen a kollégák önkéntes alapon vehetnek részt. A tervek szerint a tanfolyamok anyagát a kollégák egyéni igényeihez, tudásszintjéhez, képességéhez igazítják. Összesen 32 munkatársunk kíván élni ezzel a lehetőséggel, közülük négyen az ügyfélszolgálaton, hárman az EVAT Zrt. által fenntartott múzeumokban dolgoznak, négyen pedig a parkolóőri szolgálat kötelékében vannak.

Az EVAT Zrt. vezetése bízik abban, hogy a sikeres pályázat révén elinduló tanfolyam is hozzájárulhat ügyfelei és természetesen a városunkba látogató turisták minél színvonalasabb kiszolgálásához.

Az EVAT Zrt. igazgatóságának egyhangú döntése alapján a jogszerűtlen állapot, valamint a további anyagi veszteség elkerülése érdekében a cég kénytelen volt 2023. január 11-ével bezárni a Katona téri parkolóházat.

TISZTELT AUTÓSOK!

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy 2023. január 11-én 8 órától a Katona téri parkolóház várhatóan ideiglenesen lezárásra kerül a fenntartó és a tulajdonos közötti megállapodás hiánya miatt.

Tisztelt Ügyfeleink!

Társaságunk sajnálattal tájékoztatja, hogy az Eger, Katona I. téri Parkolóház ideiglenesen - jelenleg pontosan meg nem határozható időtartamra - zárva tart, a parkoló bérlethez kapcsolódó szolgáltatást társaságunk nem tudja biztosítani. 

Tájékoztatjuk, hogy a parkoló bérletének 2023. január 11. napjától kezdődően a parkolóbérlet lejáratának időpontjáig terjedő időtartamra időarányosan számított, a parkoló bérlet megvásárlásakor Ön által kifizetett díj különbözetét az Ön által megjelölésre kerülő bankszámlaszámra, annak közlésétől számított 8 munkanapon belül visszatérítjük. 

 

Kérjük tisztelettel, hogy a visszatérítés érdekében szíveskedjen a parkoló bérletének azonosító számát és az Ön bankszámlaszámát társaságunk központi címére e-mailen (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.), levélben vagy személyesen az ügyfélszolgálaton megadni.

 

A bankszámlaszámot és a parkoló bérlethez kapcsolódó adatait kizárólag ezen célra használja fel társaságunk. Kérjük, hogy amennyiben bankszámlaszámmal nem rendelkezik, úgy a parkolóbérlete bemutatásával az ügyfélszolgálaton a visszatérítés érdekében megjelenni szíveskedjen. 

 

Az intézkedés következtében esetlegesen Önt ért kellemetlenségekért Társaságunk ezúton is elnézését és szíves megértését kéri.

 Eger, 2023. január 11.

 Tisztelettel: EVAT Zrt.

 

Rendszám:

Név:

Kártyaszám:

Bankszámlaszám:

Telefonszám:

Email cím:

 

                                                                                             …………………..

                                                                                                     Aláírás

 

2022. október 28-án kerül megrendezésre a Távhőszolgáltatás napja, valamint az Erőművek Éjszakája, országosan meghirdetett rendezvény, amikor is közelebbről megismerhető a távhő működése, így az egri is.

Az Erőművek Éjszakája rendezvényre az alábbi linken lehet regisztrálni.

Az iskolai és óvodai csoportok számára is van lehetőség a hőközpont (Eger, Malomárok u. 28.) látogatására, mely szintén regisztrációhoz kötött, az alábbi linkre kattintva érhetnek el.

Szeretettel várjuk a kedves érdeklődőket, kicsiket és nagyokat egyaránt!

Részletes program hamarosan!

 

Az EVAT Zrt. rajzversenyt hirdet iskolás gyermekek részére „A távhőszolgáltatás napja” keretében

A verseny témája: Megújuló energiák napjainkban

Pályázatokat alsó és felső tagozatos iskolás gyermekek körében várunk.

Légy kreatív, engedd szabadjára fantáziád és rajzold, fesd le, hogyan képzeled a jövőt az energiafelhasználás tekintetében!

Az elkészült műveket kérjük, hogy az EVAT Zrt. Központi Irodaházában (Eger, Zalár J. u. 1-3.) adjátok le 2022. október 26. 12:00 óráig, melyeket az EVAT Zrt. Facebook oldalán teszünk közzé, ahol szavazni lehet az alkotásokra.

A legtöbb szavazatban részesülő gyermek pályaműve közönségdíjban részesül, továbbá egy szakmai zsűri is értékeli a beérkezett munkákat. Díjak értékes belépőjegyek, valamint tárgyjutalmak.

Eredményhirdetés 2022. október 28-án megrendezésre kerülő rendezvényünkön.

 

Adatkezelési tájékoztató:

Hozzájárulok, hogy az EVAT Zrt., valamint a látogatás helyszínéül választott erőmű a nevemet, e-mail címemet, mint személyes adataimat az Erőművek Éjszakája elnevezésű rendezvénnyel összefüggésben, a be- és kilépés nyilvántartása, valamint a biztonsági ellenőrzés céljából a weblapunkon elérhető adatvédelmi tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően egy évig kezelje. A fentiek szerinti adatkezelés az önkéntes hozzájárulásomon alapul, jövőbeli hatállyal bármikor visszavonható.

Hozzájárulok továbbá, hogy a látogatás során készített kép-, videó- és hanganyagot az EVAT Zrt. a rendezvény népszerűsítése céljából szabadon felhasználhatja.

Az EVAT Zrt. Igazgatósága az éves munkatervének megfelelően szeptember 15-én megtartotta rendes ülését.

Nagy megtiszteltetés érte társaságunkat, a tulajdonunkat képező Kopcsik Marcipánia jelölést kapott az Egri Lokálpatrióta Egylet idén 15. alkalommal meghirdetett Eger Csillagai címre a gazdasági társaságok kategóriában.

 

Eger Megyei Jogú Város Önkormányzata meghirdeti az Önkormányzat tulajdonában lévő nem lakás célú helyiségeket nyilvános versenyeztetési eljárás útján történő értékesítésre az Önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodásról szóló 35/2015.(X.30.) rendelet alapján az alábbiak szerint:

Az EVAT Zrt. Eger Megyei Jogú Város Önkormányzatának többségi tulajdonával alapított társasága, amely a távhőellátás és vagyonkezelői tevékenysége mellett ellátja a kezelésében lévő parkolóházak üzemeltetését is. A társaság utóbbi tevékenységi köréhez 3 fő parkolóőr munkatársat keres.

Az EVAT Zrt tájékoztatja az autósokat, hogy 2021. augusztus 20.-án és 22.-én Eger közterületi parkolói díjmentesen vehetők igénybe, 2021. augusztus 21.-én a szombati parkolási rend lesz érvényben.

A Kormány döntése értelmében megszűnik Magyarországon a díjmentes parkolás. Így 2021. május 25-től, Eger közterületi parkolóiban, megváltozott övezeti besorolások alapján ismét fizetni kell a várakozásért.

A koronavírus-világjárvány elleni védekezés során közös cél, hogy megvédjük a magyar emberek életét és egészségét, valamint mérsékeljük a gazdasági károkat és megőrizzük a munkahelyeket, ezért a Kormány 2021. március 5-i döntésével a bérlők egy jelentős részét mentesítette a 2021. március havi bérleti díjak megfizetésének kötelezettségétől.

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a COVID megbetegedések számának megnövekedésére tekintettel az alábbi intézkedést léptetjük életbe.

TÁJÉKOZTATJUK, HOGY AZ 512/2020. (XI.21.) KORMÁNY RENDELET ALAPJÁN 2020. NOVEMBER 23. NAPJÁTÓL KERESKEDELMI CÉLÚ PARKOLÓHÁZ A PARKOLÁSI DÍJ MEGFIZETÉSE NÉLKÜL VEHETŐ IGÉNYBE ESTE 7 ÓRÁTÓL REGGEL 7 ÓRÁIG.

A 2020. november hónapra érvényes havi parkolási bérletekre megfizetett szolgáltatási díjat az EVAT Zrt. az ügyfél választása szerint visszatéríti vagy annak érvényességét meghosszabbítja, amint a közterületi parkolás díjmentességét a Kormány feloldja.

TÁJÉKOZTATJUK, HOGY A 479/2020. (XI.3.) KORMÁNY RENDELET 5.§ ALAPJÁN 2020. NOVEMBER 4. NAPJÁTÓL A KÖZTERÜLETI PARKOLÓKBAN A VÁRAKOZÁSÉRT NEM KELL DÍJAT FIZETNI.

 

 A közelmúltban különféle sajtótermékekben több cikk és írás jelent meg, ami alkalmas arra, hogy indokolatlanul rossz színben tüntesse fel az EVAT Zrt-t, illetve a cégcsoportba tartozó tagvállalatokat.

A közösségi médiából értesültünk arról a sajnálatos hírről, hogy az EVAT Zrt. nevében csalók járják Eger városát.

Az EVAT Zrt., mint közszolgáltató tájékoztatja az autósokat, hogy Eger közterületi parkolóhelyein 2020. július 02. napjától ismét díjköteles a várakozás.

Az EVAT Zrt felhívja az autósok figyelmét, hogy idényjelleggel meghatározott parkolási rend október 01-től az alábbiakra módosul:

Tisztelt Ügyfeleink!

Az Egri Főegyházmegye, Magyarország Kormánya támogatásával, megkezdte a Bazilika felújítását. A szükséges tervek és engedélyek birtokában, 2019 szeptember 3.-án kerül sor a munkaterület átadására, amely a fizető parkoló területét is érinti és munkaterület lesz, ami ezen időponttól parkolóként nem üzemel.

Fűtőmű

.3300 Eger, Malomárok u. 28.
.36 536-266 Porta
.36 536-280 Ügyfélszolgálat
80 204-979 HibabejelentésKapcsolat

.3300 Eger, Zalár u. 1-3.
.36 511-777  Porta
.36 511-735 Ügyfélszolgálat