.3300 Eger, Zalár u. 1-3.
.evatzrt@evatzrt.hu

Integrált Politikai Nyilatkozat

AZ EVAT Zrt.
INTEGRÁLT POLITIKAI NYILATKOZATA

 

A kiépített integrált irányítási rendszerünk – amelynek középpontjában a minőségügy, a környezet, az együttműködés, és a hatékonyság áll – biztosítja működésünk folyamatos fejlődését, hatékonyságunk javulását a Társaság által végzett gazdasági-, távhő-, vagyongazdálkodási-, igazgatási szolgáltatásaink területén.  Ezáltal segíti céljaink elérését.

 

MINŐSÉG

Versenyképességünk fokozása érdekében szolgáltatásaink minőségét folyamatosan biztosítjuk és fejlesztjük. A fejlesztés irányát a folyamatosan változó ügyféligényekhez igazítjuk, amelyek megkövetelik a szervezetünktől a rugalmas reagálást, a tanulási képességet és a racionális költségfelhasználást igény szerinti csökkentését. Célunk a minőség folyamatos ellenőrzése és fejlesztése, a környezetvédelmi előírások betartása, igény szerint környezetbarát technológiák alkalmazása. A mindenkori követelményeket a vezetők elkötelezettségén keresztül a szervezet összes munkatársától megköveteljük.


KÖRNYEZET

A gazdasági-, a távhő-, és a vagyongazdálkodási-, igazgatási  területén működtetett szolgáltatási folyamatok, műszaki feltételek, alkalmazott technológiák folyamatos fejlesztésével, azok hatásainak szabályozásával és felügyeletével biztosítjuk a mindenkori jogszabályi, szabványi előírások betartását. A kockázatok és lehetőségek figyelembe vételével biztosítjuk a társaság környezeti teljesítményének folyamatos javítását, környezeti célok megfogalmazása, megvalósítása és ellenőrzése által. Óvjuk munkatársaink munkahelyi biztonságát, egészségét. Elkötelezettek vagyunk a környezetszennyezés megelőzésében, a klímaváltozás enyhítésében és környezetünk biológiai sokféleségének megőrzésében.


EGYÜTTMŰKÖDÉS

       Az együttműködési készséget a szervezeten kívül és belül egyaránt nagyra értékeljük. Érdekelt feleinkkel az ajánlatadástól a szolgáltatásnyújtásig, illetve azon túl is készek vagyunk az együttműködésre, együttgondolkodásra és fejlesztésre. Hosszú távú szerződéses partneri kapcsolatot alakítunk ki azokkal a szolgáltatókkal, akik azonosulnak céljainkkal. A csapatmunka eredményessége, jogszabályoknak, szabványoknak való megfelelés érdekében elvárjuk, hogy minden alkalmazott, bevont alvállalkozó személyes felelősségével és tudásával járuljon hozzá a cég sikeréhez.

HATÉKONYSÁG

 A cél a szolgáltatás, a minőség, a környezeti hatás és az ár egységének versenyképes szinten való tartása. Napi munkánkat a folyamatszemléletű, kockázatalapú gondolkodásmód, az erőforrások optimális kihasználására való törekvés jellemzi. A Társaságnál a munkatársak bevonásával előkészített vezetői döntéseket a folyamatos ellenőrzés és elemzés adatai alapozzák meg. 

 

Az EVAT Zrt. vezetése elkötelezettje az integrált politika érvényesítésének.

 

Eger, 2021. 11. 02.

 

                                                                                     

 

                                                          

                            

 

Fűtőmű

.3300 Eger, Malomárok u. 28.
.36 536-266
.36 536-277
.futes@evatzrt.hu


JavaScript must be enabled in order for you to use Google Maps.
However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser.
To view Google Maps, enable JavaScript by changing your browser options, and then try again.

Nyomtatás

Kapcsolat

.3300 Eger, Zalár u. 1-3.
.36 511-777
.36 516-017
Nyomtatás