.3300 Eger, Zalár u. 1-3.
.evatzrt@evatzrt.hu

Jövőkép

Az EVAT Egri Vagyonkezelő és Távfűtő Zrt. Eger Megyei Jogú Város Önkormányzata többségi tulajdonában lévő, nagy szakmai múltra visszatekintő részvénytársaság. Társaságunk az Önkormányzattal kötött szerződés keretében kiszámítható, biztonságos és precíz szolgáltatást nyújt, a szerződéses kereteket szem előtt tartva.

Jövőképünk középpontjában az ügyfél, a tulajdonos, a munkavállaló és a társadalom igényeinek egyre magasabb szintű kielégítése, a tartós elégedettség biztosítása áll, amelyért környezettudatos, vevőközpontú, elkötelezett, motivált vezetők és munkatársak dolgoznak. Szakembereink elhivatottsága és felkészültsége az alap arra, hogy magas színvonalú szolgáltató társaság legyünk.

Városunk, Eger fejlődését tekintve olyan szervezet kívánunk lenni, amely a jelenlegi sikeres tevékenységek továbbfejlesztése mellett, képes piaci résekre is fókuszálni, és folyamatosan törekszik a technikai feltételek, valamint a szolgáltatás színvonalának növelésére.

 

Céljaink:
-  Megtartani helyünket a magyar távhő-szolgáltatók élvonalában.
-  A jelenlegi távhő-szolgáltatás fogyasztókörét, földrajzi határait bővíteni.
-  A hőbázisú klímarendszerek és más, alternatív hőbázis üzemeltetésére is felkészülni.
-  Az önkormányzati tulajdonú vagyonkezelésének ingatlanvagyonának és a Zrt. saját ingatlanvagyonának teljes körű kezelését, fejlesztését biztosítani.
-  A város parkolási feltételeit javítani.
-  A környezet fokozott védelme érdekében a rágcsálóktól való mentesítést Eger város és vonzáskörzetében piacvezető cégként végezni.
-  Olyan ügyviteli szolgáltatásfejlesztéseket végrehajtani, melyekkel a cégcsoport pénzügyi, számviteli és humán feladatait segíthetjük.

 

2021.10. 01.


Juhász Éva
vezérigazgató

 

Fűtőmű

.3300 Eger, Malomárok u. 28.
.36 536-266
.36 536-277
.futes@evatzrt.hu


JavaScript must be enabled in order for you to use Google Maps.
However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser.
To view Google Maps, enable JavaScript by changing your browser options, and then try again.

Nyomtatás

Kapcsolat

.3300 Eger, Zalár u. 1-3.
.36 511-777
.36 516-017
Nyomtatás