.3300 Eger, Zalár u. 1-3.
.evatzrt@evatzrt.hu

Aktuális

Az EVAT Zrt. Igazgatósága az éves munkatervének megfelelően szeptember 15-én megtartotta rendes ülését.

Eger Megyei Jogú Város Önkormányzatának megbízása alapján az EVAT Zrt. 2022. szeptember 28.-án 11:00 órakor nyílt versenyeztetés útján bérbe adja az Önkormányzati tulajdonban lévő helyiségeket.

Nagy megtiszteltetés érte társaságunkat, a tulajdonunkat képező Kopcsik Marcipánia jelölést kapott az Egri Lokálpatrióta Egylet idén 15. alkalommal meghirdetett Eger Csillagai címre a gazdasági társaságok kategóriában.

 

Eger Megyei Jogú Város Önkormányzata meghirdeti az Önkormányzat tulajdonában lévő nem lakás célú helyiségeket nyilvános versenyeztetési eljárás útján történő értékesítésre az Önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodásról szóló 35/2015.(X.30.) rendelet alapján az alábbiak szerint:

Az EVAT Zrt. Eger Megyei Jogú Város Önkormányzatának többségi tulajdonával alapított társasága, amely a távhőellátás és vagyonkezelői tevékenysége mellett ellátja a kezelésében lévő parkolóházak üzemeltetését is. A társaság utóbbi tevékenységi köréhez 3 fő parkolóőr munkatársat keres.

Az EVAT Zrt tájékoztatja az autósokat, hogy 2021. augusztus 20.-án és 22.-én Eger közterületi parkolói díjmentesen vehetők igénybe, 2021. augusztus 21.-én a szombati parkolási rend lesz érvényben.

A Kormány döntése értelmében megszűnik Magyarországon a díjmentes parkolás. Így 2021. május 25-től, Eger közterületi parkolóiban, megváltozott övezeti besorolások alapján ismét fizetni kell a várakozásért.

A koronavírus-világjárvány elleni védekezés során közös cél, hogy megvédjük a magyar emberek életét és egészségét, valamint mérsékeljük a gazdasági károkat és megőrizzük a munkahelyeket, ezért a Kormány 2021. március 5-i döntésével a bérlők egy jelentős részét mentesítette a 2021. március havi bérleti díjak megfizetésének kötelezettségétől.

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a COVID megbetegedések számának megnövekedésére tekintettel az alábbi intézkedést léptetjük életbe.

TÁJÉKOZTATJUK, HOGY AZ 512/2020. (XI.21.) KORMÁNY RENDELET ALAPJÁN 2020. NOVEMBER 23. NAPJÁTÓL KERESKEDELMI CÉLÚ PARKOLÓHÁZ A PARKOLÁSI DÍJ MEGFIZETÉSE NÉLKÜL VEHETŐ IGÉNYBE ESTE 7 ÓRÁTÓL REGGEL 7 ÓRÁIG.

A 2020. november hónapra érvényes havi parkolási bérletekre megfizetett szolgáltatási díjat az EVAT Zrt. az ügyfél választása szerint visszatéríti vagy annak érvényességét meghosszabbítja, amint a közterületi parkolás díjmentességét a Kormány feloldja.

TÁJÉKOZTATJUK, HOGY A 479/2020. (XI.3.) KORMÁNY RENDELET 5.§ ALAPJÁN 2020. NOVEMBER 4. NAPJÁTÓL A KÖZTERÜLETI PARKOLÓKBAN A VÁRAKOZÁSÉRT NEM KELL DÍJAT FIZETNI.

 

 A közelmúltban különféle sajtótermékekben több cikk és írás jelent meg, ami alkalmas arra, hogy indokolatlanul rossz színben tüntesse fel az EVAT Zrt-t, illetve a cégcsoportba tartozó tagvállalatokat.

A közösségi médiából értesültünk arról a sajnálatos hírről, hogy az EVAT Zrt. nevében csalók járják Eger városát.

Az EVAT Zrt., mint közszolgáltató tájékoztatja az autósokat, hogy Eger közterületi parkolóhelyein 2020. július 02. napjától ismét díjköteles a várakozás.

Az EVAT Zrt felhívja az autósok figyelmét, hogy idényjelleggel meghatározott parkolási rend október 01-től az alábbiakra módosul:

Tisztelt Ügyfeleink!

Az Egri Főegyházmegye, Magyarország Kormánya támogatásával, megkezdte a Bazilika felújítását. A szükséges tervek és engedélyek birtokában, 2019 szeptember 3.-án kerül sor a munkaterület átadására, amely a fizető parkoló területét is érinti és munkaterület lesz, ami ezen időponttól parkolóként nem üzemel.

 

A Parkolóházba jegyváltással és bérlettel lehet parkolni. A bérlet rendszer lehetőséget biztosít az autósoknak, hogy ne csak hosszabb időszakra szóló bérletet, hanem rövidebb időszakra érvényes bérletet is tudnak vásárolni, melyek rugalmasabban használhatók. 

Turista bérlet: négy napra 4000 Ft a parkolóházban!

 

Érvényes parkolási bérletek, díjak:

  • parkolási alapdíj minden nap:                             280,- Ft/óra;
  • bérlet (érvényes: 00.00 - 24.00):                    12.000,- Ft/30 nap
  • nappali bérlet:  06.00 - 19.00:                           7.500,- Ft/30 nap
  • éjjeli bérlet:  18.00 – 08.00:                              4.500,- Ft/30 nap
  • Turista Bérlet (érvényes: 00.00 - 24.00):         4.000,- Ft/4 nap
  • Heti nappali bérlet: 06.00 - 19.00:                    3.500,- Ft/7 nap
  • Éves bérlet (érvényes: 00.00 - 24.00):           90.000,- Ft/360 nap

 

Elektromos autóját gyorsan töltheti a 2x2 csatlakozón keresztül, mely egyenként 22 KW teljesítményű.

Csaknem félmilliárd forintból alakít ki munkásszállót a Kistályai úton kormányzati támogatással az Egri Vagyonkezelő és Távfűtő (EVAT) Zrt. A beruházásnak köszönhetően 1440 négyzetméteren 111 férőhelyet hoznak létre.

Fotó: Nemes Róbert

Forrás: https://www.egerhirek.hu/2019/07/22/munkasszallo-epul-a-kistalyai-uton/kozelet/molnartibor

Az elmúlt év végén immár harmadik alkalommal jelent meg az az 5 milliárd forintos keretösszegű program, amelynek keretében a korábbinál is kedvezőbb feltételekkel pályázhattak munkásszállók építésére, valamint felújítására a helyi önkormányzatok, önkormányzati társulások, valamint ezek 100%-os tulajdonában álló gazdasági társaságok.

Az ingatlan tulajdonjogának megszerzését követően az EVAT Zrt. pályázatot nyújtott be támogatás igénylésére a munkásszálló kialakításához.

Az idén május 15-én előterjesztett támogatási igényre a pénzügyminiszter miniszteri döntésében közel 300 millió Ft összegű vissza nem térítendő támogatás megítéléséről döntött.

A várhatóan kb. fél milliárd Ft-ból megvalósuló beruházási projekt során egy 1440 m2-es, a mai kor követelményeinek megfelelő, korszerű, 111 fő befogadására alkalmas létesítmény jön majd létre kiszolgálva a Déli iparterületen, illetve Eger város egyéb részein működő vállalkozások, intézmények, ez irányú igényeit.

A projekt keretében megvalósuló felújítással és funkcióváltással egy olyan szolgáltatást tudnak biztosítani a vállalkozások számára, mely a munkaerő mobilitás növelésével támogatja a munkahelyteremtő beruházásokat, a foglalkoztatási és foglalkoztathatósági szint növelését, a munkaerő-piaci kereslet-kínálat összhangjának javítását.

 

Az EVAT Zrt felhívja az autósok figyelmét, hogy május 01-től változik a parkolási rend Eger városában.

A fizető közterületi parkolók közül a Bitskey Aladár uszoda déli része előtti, a Petőfi téri, a Fürdő utcai és a Csákány utcai parkolóhelyeken május 01-től szeptember 30-ig terjedő időszakban minden nap 08 órától 18 óráig fizetni kell a parkolásért. A fizetendő díj óránként 280,-Ft.

A Szépasszonyvölgy egész területén május 1-től szeptember 30-ig minden nap 12 órától 20 óráig kell a parkolásért fizetni az alábbiak szerint:

Személygépkocsi:  óránként                              200,-Ft

Autóbusz:                félnapi jegy (4 óra)           1.500,-Ft

Kérjük, ne megszokásból parkoljanak, figyeljék az információs táblákat.

                                  

                                                                                                   EVAT Zrt.

                                                                                   Közterületi Parkoló üzemeltető

2019. április 12.
Az egri távhőszolgáltató 2019-ben is csatlakozott a Távhőszolgáltatás Napja országos rendezvényeihez. Az EVAT Zrt. ezen a napon is szeretné megmutatni, hogy a távhő kényelmes, biztonságos és környezetbarát szolgáltatás!

Felhívjuk az autósok figyelmét, hogy Egerben május 20-án és május 21-én, a közterületi parkolók használatáért nem kell díjat fizetni kivétel

A Kormány 39/2018. (III. 12.) Korm. rendelete
a fűtési célú távhőszolgáltatást igénybe vevő lakossági felhasználók részére biztosított téli rezsicsökkentésről

Az EVAT Zrt. Eger, Szépasszony-völgy Vásártér területén 2018. március 29. napjától faházakat ad bérbe vásározó tevékenység végzése céljából.

Tájékoztatjuk az érdeklődőket, hogy Eger "legédesebb" kiállítása a Kopcsik Marcipánia (Eger, Harangöntő u. 4.) 2018. február 19. napjától változatlan nyitva tartással várja az érdeklődőket.

Felhívjuk Tisztelt Ügyfeleink figyelmét, hogy a 2018. évre érvényes parkoló bérleteket 2017. december 18. napjától megvásárolhatják a Zalár u. 1-3.sz. alatti ügyfélszolgálaton.

A 2017. április 12-én megrendezésre kerülő Távhőszolgáltatás Napja alkalmából az EVAT Egri Vagyonkezelő és Távhőszolgáltató Zrt. rajzpályázatot hirdet Eger összes általános iskolája részére.
Rajzpályázat témája:
„Környezetbarát energia a jövőnkért”

Eger Megyei Jogú Város Önkormányzatának megbízása alapján az EVAT Zrt. 2022. február 09-én 10:00 órakor nyílt versenyeztetés útján bérbe adja az Önkormányzati tulajdonban lévő helyiségeket

Eger Megyei Jogú Város Önkormányzatának megbízása alapján az EVAT Zrt. 2021. október 13-án 10:00 órakor nyílt versenyeztetés útján bérbe adja az Önkormányzati tulajdonban lévő helyiségeket.

Az EVAT Egri Vagyonkezelő és Távfűtő Zrt. (3300 Eger, Zalár J. u. 1-3.)
2021. augusztus 12-én 10 órakor nyílt versenyeztetés útján bérbe kívánja adni a tulajdonát képező

Az EVAT Egri Vagyonkezelő és Távfűtő Zrt. (3300 Eger, Zalár J. u. 1-3.)
2021. július 15.-én 10 órakor nyílt versenyeztetés útján bérbe kívánja adni a tulajdonát képező

Eger Megyei Jogú Város Önkormányzatának megbízása alapján az EVAT Zrt. 2021. február 25.-én, 10:00 órakor nyílt versenyegyeztetés útján bérbe adja az Önkormányzati tulajdonban lévő helyiségeket (az összegek Ft-ban értendők).

Eger Megyei Jogú Város Önkormányzatának megbízása alapján az EVAT Zrt. 2021. február 23.-án, 10:00 órakor nyílt versenyegyeztetés útján bérbe adja az Önkormányzati tulajdonban lévő helyiségeket (az összegek Ft-ban értendők).

Eger Megyei Jogú Város Önkormányzata meghirdeti az Önkormányzat tulajdonában lévő nem lakás célú helyiségeket nyilvános versenyeztetési eljárás útján történő értékesítésre az Önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodásról szóló 35/2015.(X.30.) rendelet alapján az alábbiak szerint:

Eger Megyei Jogú Város Önkormányzata meghirdeti az Önkormányzat tulajdonában lévő nem lakás célú helyiségeket nyilvános versenyeztetési eljárás útján történő értékesítésre az Önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodásról szóló 35/2015.(X.30.) rendelet alapján az alábbiak szerint:

Eger Megyei Jogú Város Önkormányzatának megbízása alapján az EVAT Zrt. 2021. február 03.-án, 10:00 órakor nyílt versenyegyeztetés útján bérbe adja az Önkormányzati tulajdonban lévő helyiségeket (az összegek Ft-ban értendők).

47. /2020. (V.04.) számú polgármesteri határozat:
Eger Megyei Jogú Város Polgármestere a Közgyűlés hatáskörében eljárva, a katasztrófavédelemről és a hozzá kapcsolódó egyes törvények módosításáról 2011. évi CXXVIII. törvény 46. § (4) bekezdése alapján veszélyhelyzetben hozott polgármesteri határozattal kezdeményezem az önkormányzat tulajdonában lévő nem lakás célú helyiség nyílt versenyeztetés útján történő bérbeadására vonatkozó alábbi pályázati felhívás közzétételét:

Felhívjuk Tisztelt Ügyfeleink figyelmét, hogy 2017. évre érvényes, az EVAT Zrt. által kiállított közterületi parkoló bérleteket az ügyfélszolgálati irodában 2016. december 19.-től lehet megvásárolni (Eger, Zalár J. u. 1-3.)

Fűtőmű

.3300 Eger, Malomárok u. 28.
.36 536-266
.36 536-277
.futes@evatzrt.hu


JavaScript must be enabled in order for you to use Google Maps.
However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser.
To view Google Maps, enable JavaScript by changing your browser options, and then try again.

Nyomtatás

Kapcsolat

.3300 Eger, Zalár u. 1-3.
.36 511-777
.36 516-017
.evatzrt@evatzrt.hu


JavaScript must be enabled in order for you to use Google Maps.
However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser.
To view Google Maps, enable JavaScript by changing your browser options, and then try again.

Nyomtatás